Magunkról

Cégtörténet

A Szerszám-Market Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. 1995-ben alakult meg három magyar magánszemély közreműködésével.

Az alakulást követő fél év múlva nyitottuk Győrben szerszámüzletünket a Tihanyi Árpád u. 21 sz. alatt. A folyamatos bővülés hozta az igényt, hogy az elképzeléseinknek megfelelő színvonalú kiszolgálást egy nagyobb, jobb adottságú helyen tudjuk vevőinknek biztosítani 1999 őszén, a jelenlegi székhelyünkön működik üzletünk a Szent Imre út 95 szám alatt. Itt immár 120 m2-es alapterületen jelentős árukészlettel és választékkal állunka vevőink rendelkezésére.

Célkitűzés

Az üzlet megnyitásával a minőségi szerszámot igénylő ipari felhasználóknak, vállalkozásoknak, vállalkozóknak kívánunk egy széles választékot nyújtani.

Ezen elképzelés mellett további cél, hogy ezek a szerszámok azonnal elérhetők legyenek az árukészletünk révén. Az alapvető kéziszerszámokon felül a speciális egyedi igényeknek megfelelve vállalkozunk a raktáron nem lévő tételek beszerzésére is.

Tevékenység

Tevékenységi köreink széles palettáját kínáljuk kedves vásárlónk és az érdeklődők széles körének egyaránt:

  • Tapasztalatunk és szakismeretünk révén tanácsokkal szolgálunk a hozzánk forduló ügyfeleknek, hogy a legmegfelelőbb megoldást találjuk az adott feladat elvégzésére.
  • A munkavégzés, a feladat végrehajtásának helyén, igény esetén felmérést végzünk a szükséges felszerszámozásról
  • Bizományosi jelleggel értékesítünk használt vagy felújított szerszámokat, gépi berendezéseket.

Ha kérdése van, üzenjen nekünk:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Üzenet